Thursday, March 24, 2016

Let's get out of the comfort zone



Acum va las placerea lecturii...

Dani  Jenant. Nu pt faptul ca pe autoare o strange de gat ora de religie, ci pt faptul ca o strange atat de tare, ca nu-i mai permite oxigenarea creierului. Macar atat cat sa fie consecventa propriilor idei.
Eleonora Nu credeti ca fiecare are dreptul sa aiba propriile idei si convingeri in functie de ceea ce a vazut si a trait????u-Unde este libertatea gandirii fiecaruia dintre noi?Cine isi permite sa jigneasca,trebuie sa aiba grija de cantitatea de oxigen oferita propriului CREIER!!!!
Dani Nu am comentat dreptul la o opinie, ci opinia in sine. Daca ati fi acordat tot atata atentie articolului, cata ati acordat comentariului, poate ati fi sesizat sincopele la care faceam referire. Atunci cand iti faci publice trairile, trebuie sa accepti si dreptul unora care nu-s de acord cu ele. Imi mentin parerea ca in acest articol viteza la tastare a fost mai mare decat amplitudinea gandirii.
Diana D...  ti s-a revarsat vitriolul crestin in comentariu..chiar nu vad de ce a trebuit sa jignesti cu atata ura pe autoarea textului...oare din cauza ca Nu e de acord cu pretioasa ora de religie in scoli..sau mai bine zis..ora de indoctrinare abuziva a copiilor ..cand vad ce rautate si ura sadeste religia in oameni..ma ambitionez si mai tare sa feresc copilul de ea cat imi va sta in putere
Dani Diana, pe tine nu te-au invatat parintii ca e indecent sa vorbesti despre lucrurile de care n-ai habar? Decat s-o arzi intelectual pe net, mai bine-ar fi sa pui mana pe carte. Ca citindu-te, brusc manelele imi par chestii pline de estetic. Hai pa.
Diana D..esti o minunatie de habotnica ..sa te fereasca zeul tau imaginar sa ne intersectam caile vreodata..si asculata-ti manelele in continuare. .dar in surdina..e poluare fonica de cea mai joasa speta ..si odată mantionate e clar ca ti se potrivesc...cat despre ce cunosc eu sau nu ..si cat de intelectuala sunt sau nu..tu chiar habar nu ai..si e indecent sa-ti exprimi parerea despre ce nu stii..dar e sigur ca nu sunt un om asa de trist si urat la suflet ca tine ..dar e ceva tipic crestinesc..
Dani  Diana, recunosc ca rationamentele tale ma depasesc, dar nu-i cazul sa te simti prost, ca nu-i vina ta. Sunt eu mai obtuza. In ceea ce priveste intersectatul, nu cred sa am acest privilegiu de a te intalni. Probabil ca e mai bine, ca incurcate-s caile Domnului.

No comments: