Monday, February 6, 2012

Sunt la inaltime, la propriu. Mi s-a cerut sa-mi depun dosarul de mare sef de trib. Adica am ajuns la ultimul nivel de cariera, sau ma rog, aici e considerat ultimul bastion de cucerit. Nu intru in detalii picante, ca n-am timp si chef, important e ca l-am depus,in sfarsit, astazi, dupa ce m-am lasat rugata. Ca asa cer legile seductiei si mai ales, ca sa razbun vremurile in care meritam epoletii mult mai mult decat ii merit acum, insa ei aveau alte prioritati si n-aveau cum sa observe.Si pt a demonta prejudecata ca trebuie sa implinesti o varsta si sa ai un statut social ferm pt a ocupa astfel de functii.
Tampenii! Si-acum am tot una din doua, asa ca, doar de-a dracu’, mi-a facut placere sa le spun ” pas”. Si am facut-o dupa ce le-am mai refuzat si sefia unui alt compartiment, cu care marturisesc sincer ca chiar nu vreau sa am de-a face. Nu de alta, insa mie nu-mi prea place sa umblu cu slitul desfacut.
Acum stau cuminte in masina, ma uit cum ninge si astept soferul sa vina sa ma duca acasa. Constat ca mai am jumatate de baterie la laptop si un sfert de baterie la telefonul de serviciu.
Cand ajung acasa, daca n-o sa ma intampine nimeni ca sa pot sa-i spun vestea, o sa beau un pahar de vin.

Fericirea mi-a batut de multe ori in usa, insa n-am auzit-o, pentru ca uneori dormeam adanc, iar alteori aveam ochii atat de inrositi de lacrimi, incat mi-era rusine sa-i deschid.
Iar ea, plictisita dracu’, a plecat mai departe.

Si stii ce? De fapt, imi place sa rad, insa n-as vrea sa uit nici gustul lacrimilor. Oamenii imi spun ca le plac pt ca stiu sa zambesc.
Cateodata pare ca doar eu nu ma plac.

10 comments:

Anonymous said...

M-ai electrizat complet.Tot ce vad in jurul meu e facut cu multa tristete si resemnare. Tu faci parte din alta categorie. Sasha

LaRoche said...

Multam fain, Sasha.
Totusi, orice asemanare cu situatii din realitate o faceti dvs., eu nu am zis nimic! :D

Mistretul CuColti deArgint said...

Cand mai iesim la un teamwork ca ala de joi, promit sa te invat semnalele pe care sa le transmiti pentru a dobandi abilitatea de a inainta in afaceri. sa moara cibilan daca n-o sa fii un stalp al succcesului in lumea afacerilor.plus ca te vei distinge semnificativ.

Iuri Gagarin said...

Danezule, ia-ti si trusa de prim-ajutor cu tine. Asta are antecedente!

Mistretul CuColti deArgint said...

jos palaria pt promptidudine, gagarine! desi nu intentionam, prima oprire o sa o facem in universul paralel how_to_work_for_an_idiot. suna familiar, nu?

Iuri Gagarin said...

Mistretule, nu te agita ca risti repercursiuni.
Nu ma face sa debordez de eticheta.

GroupSocieteGeniale said...

@ Gagarine si Mistretul branduit
va rugam, sample-uri cu chestii la obiect. Pana la urma o sa credem ca nici macar potolul n-a fost pe masura.Si din cate stim, s-a halit bine si s-a baut ca la oktoberfest:P

LaRoche said...

@ Mistretul CuColti deArgint
ce pot sa zic? tu ai filmu' tau in ce priveste managementul si eu chiar nu vreau sa-ti stric vizionarea. totusi, grija mare la impuneri.
@ Gagule, tu intotdeauna ai trairi care sfideaza eticheta. Nu cred ca mai ai resurse sa ne mai surprinzi, insa te asigur ca eu-s pe pozitii,in caz ca incepe concertul:P .
@Gsg...am si eu o vaga banuiala ca s-a baut mai mult decat s-a mancat. Altfel de ce-ar fi insistat atata Kitz sa ne arate pe telefon ca i-a vorbit casuta, dar intr-o limba straina.

Vincentiu. Sfantul Vicentiu said...

Papushe, aaa...pardon, doamna, am rugamintea sa ne tineti la curent cu desfasurarea evenimentelor.Asta e unul din cazurile care au tinut cu sufletul la gura suflarea din poienita. Si.. dupa cum vedeti, sunt cativa care au trait alaturi de dumneavoastra aceasta poveste. Daca nu va suparati, mie mi-ar placea sa aflu si deznodamantul, oricare ar fi el.

LaRoche said...

O noua echipa. Redescoperit matrice meserie. Maimulte sensuri de mers. Mai putina inclestare. Multumesc asemenea.