Monday, April 23, 2012

Si ca sa iti raspund la intrebari, Bula:

1. Cele mai frumoase zile din viata mea au fost cele de studentie, cand invatam pana-mi dadea borsul pe nas, si nu aveam decat 2 lei bani de buzunar din ce castigam. Muncind cinstit, dar cu pasiune, pt ca visam ca intr-o zi, impreuna cu amicii mei, vom schimba lumea. N-a fost sa fie, lumea nu s-a lasat schimbata si a mers mai departe. Si noi la fel. Dar de vineri pana duminica seara imi strangeam toti prietenii si faceam cheta pentru benzina, tigari si vin, pentru ca atunci cand nu te apasa alte griji, lipsa banilor e usor de indurat.

2. Fiecare generatie are traditiile ei. O sa te socheze, dar a fost o vreme in care corpul barbatesc nu fusese inca emasculat prin trenduri roz. Si nu era nevoie sa se inventeze ziua barbatului ca sa poti fi barbat.

3.Civilizatia e o chestie misto. Dar se masoara in altceva decit casa pe care o posezi, masina pe care o ai, ceasul de la mana, megapixelii camerei telefonului sau cluburile pe care le frecventezi.
As merge pana intr-acolo incat sa pun procentajul analfabetismului (in continua crestere) in seama faptului ca ne raportam la lucrurile astea din ce in ce ai mult.
Vestea buna e ca in viitor nimeni nu-si va mai aminti de generatia aceasta, nici macar ca de una de interval.


Ca un side-note. Inainte erai un Grivei, adevarat dulau de curte. De cand iti exersezi reflexele conditionate prin ban, pe care-l aplici la mai mult de jumatate din ceea ce postez, te percep ca pe Laika lu’ Pavlov.
Pentru cei cu mandria lezata, adica mai tot restul haitei: aport, baieti. Ca voi nu veniti cu argument pertinente, ci in totalitate ad hominem. Sunteti enervant de previzibili. Si daca saraca BlackCoffee era doar o pzd proasta, voi ce mama dracului sunteti? Btw, am uitat sa precizez,- NightBird si Blacky sufera de identitate comuna.
Si n-am nicio problema ca zice lumea “p**a mea” . Pe net toti pot fi tari in clanta. Ca-mi vanati absolut toate postarile, si ca, indiferent ce scriu, voi va opuneti academic, nu-i bai, ca sunt sensei pe langa voi. Fiecare e liber sa scrie ce prostie vrea, cata vreme nu jigneste pe nimeni. Daca vi se pare ca bat campii, luati-o punctual si dezmembrati-mi toate jucariile. Punctual am spus,  nu cocalareste.
Si daca v-am spus din start ca-s Blacky, am facut-o pt nu fac parte din contingentul celor 1000 de clone, activate doar pentru a da **** fara sa se expuna!
Vedeti acum cum se leaga toate?

7 comments:

Anonymous said...

Laika nu era primul caine trimis in spatiu, iar Pavlov avea altul pe care si-a facut experimentul cu adusul hranei si aprinderea unui bec concmitent?...

Anonymous said...

*concomintent

LaRoche said...

Si ce? Daca Pavlov si-a ales un ilustru nobody,mi s-a parut in regula sa ma folosesc de numele altei patrupede celebre. Ca doar nu i-am pus poza la avatar, doar l-am botezat, sa se simta si el cineva.Ca si Griveiul in speta:P.

Anonymous said...

vezi ca daca te mai prind cu o greseala de genul dai o cafea :P

LaRoche said...

Sigur ca dau. Intr-o cescuta in forma de inima cu spuma ornata cu spirale.O sa te topesti de emotie!!!:P

Anonymous said...

deja ma simt special! si nu special ca "special olimpics" :P
am precizat ca stiu ca iti fuge mintea la orice si deja mi-am luat un repros azi, ceva de genul... "copilul"?... daca imi aduc eu bine aminte :D :D

LaRoche said...

Pastreaza-ti optimismul! Daca nu-mi joaca memoria oarece feste(si-asta am spus-o doar ca sa umplu spatiile goale, ca stiu ca nu-mi joaca:P) sunt altii care au patit-o mai rau de-atat.