Saturday, July 31, 2010

What you see is what you get

Noua directoare a venit hotarata sa faca ordine in sistem. Stiam ca numele ei figura pe lista optiunilor, dar nu credeam ca va trece de statutul de rezerva, din cauza acelui precedent care i-a sifonat cariera in urma cu ceva ani . Faptul ca in instanta a avut castig de cauza, a venit doar ca o recompensa morala.
In domeniul asta, imaginea construita face cartile, si-n plus, fiind perceputa si ca o femeie dificila, postul i-a fost prohibit ani buni. Cu Adi a lucrat ceva timp si ea mi-a descris-o altfel. Si uite-asa am aflat inaintea tuturor ca este foarte precisa, ca-i plac lucrurile clare, ca nu se fereste de decizii si, ca sa fie exactly my type, traieste ”verde”.
A deschis ostilitatile intr-o sedinta la masa rotunda, pe compartimente de specialitate, unde a stabilit si impus noua dinamica a jocului. A fost transanta, coerenta, ne-a spus clar ca nu exista riscul sa cada in capcana prieteniilor (pt. ca nu poseda), ca atribuirea epoletilor se va face proportional cu competentele, rezervandu-si totodata dreptul de a disponibiliza pe cei care nu se ridica la nivelul exigentelor.
Se anunta ploi mari, fratilor!!!

No comments: