Friday, March 14, 2008

Motto: “eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare moment.”



Trezit devreme, mult prea devreme pt standingul meu.
Plec pe jumatate adormita, dar nu ma bucur de starea de imponderabilitate prea mult timp, pt ca langa mine se posteaza o pupaza. Care pupaza, s-a trezit cu chef de cearta. Vorbeste cu cineva la telefon, caruia ii da indicatii in timp ce se sprijina cu nadejde de mine.
Ma uit in jur si observ ca, din cate posibilitati avea sa se aseze oriunde altundeva, asta era cea mai mica probabilitate de esec. Poate ca s-a gandit ca  sufar de solitudine, asa ca s-a postat langa mine. Aproape peste.
Ma frichinesc un pic pe scaun, in speranta ca-si va da seama ca sintagma “sprijiniti taranii” facea referire la altceva, dar degeaba. O frana brusca o obliga sa-si schimbe pozitia. Si karma pe ziua de astazi, pentru ca deja ma pregateam sa-i zic ceva de ma-sa aia care, in loc sa o invete bunele maniere, a fost mai ocupata sa le dea atentie domnilor veniti in vizita.(Prima varianta care mi-a venit in minte)
 Chestia asta, incepe sa ma caracterizeze din ce in ce mai des in ultima vreme. Coincidenta sau nu, simptomele au aparut in momentul in care distanta intre mine si Locvace s-a micsorat. La propriu. Ca si-a mutat biroul pe acelasi etaj cu biroul nostru.
Dupa cateva statii, observ ca madama s-a turat la maxim. Pare genul de femeie care s-a ferit cu destul succes de orice forma de invatamant la zi pana  pe la onorabila varsta de vreo 30 si ceva, dar care, odata terminat  seralul, a facut la foc automat doua specializari la Spiru.Si de atunci, le stie pe toate. Si, ca orice proeminenta d-asta, simte nevoie sa le latre!
Angry woman at large, pazea - si-mi infig mai bine castile in urechi, urcand volumul la maxim, contand pe faptul ca asta macar e un fenomen controlabil.
La un moment dat, pe la "love is a losing game", Amy tace.
Ma apuca o jale inexplicabila, cand constat ca s-a dus bateria.
N-am ce face, si incep sa inregistrez auditiv tot felul de informatii inutile, gandindu-ma ca daca nu raman cu sechele, de saptamana viitoare incep sa iau in calcul varianta obtinerii licentei de driver.

No comments: