Monday, March 19, 2012

Charlie din 2+1/2 Men. Reloaded

Povestea suna cam asa: 42 ani, mascul alfa, realizat profesional si pe deasupra, pana nu demult, burlac convins.
I-au trecut prin sufragerie tot felul de femei, ajungand in dormitor cam cu toate, adica si cu alea care-l aveau pe-acel ceva, si-alea care nu-l aveau, si cu alea  inteligente, si cu alea foarte frumoase, si cu  alea care faceau media intre o categorie si alta.

Au trecut  pe-acolo chiar si cateva fufe.  Si mai razant, a bagat sub plapuma si cateva frumoase ca naiba, dar bune de beep.
Pana cand a cunoscut-o pe una, despre  care amicii lui spun ca-i maritata, iar de desteapta nu-i prea frumoasa. Insa gagica i-a inversat polii,  si din pradator, l-a metamorfozat in prada.
Cand l-au intrebat astia :” ce-ai frate, te-ai ratacit?”, omul le-a raspuns din alt plop:
- Astept sa ma sune, poate reuseste sa inventeze ceva si ne vedem azi.
Sa fi venit vremea facturilor restante, sau a-nnebunit lupul?

Stateam de vorba cu Mozes intr-o zi, si omul, intr-un puseu de sinceritate, a inceput sa dea din casa. Majoritatea barbatilor se autoproclama burlaci convinsi, dar pana la o varsta. Cei mai multi, pana pe la 25-30 de ani. Dupa aceea, intervine frica de singuratate si ulcerul provocat de mancarea rece.
Dupa 35, ar aparea si alte simptome asociate, cum ar fi teama ca li s-ar putea stinge festila vietii sau ca n-au apucat sa creasca un pom sau sa sadeasca pe undeva vreun copil.
Cei dupa 45 de ani care-si mai mentin convingerile de burlaci, ies din discutie din doua motive: ori au orientarea turistica incerta, ori e chestiune de patologie. 

 Oricum ar fi, cu timpul e tot greu sa-ti mai gasesti petecul.

Se pare insa ca masculul nostru alfa a gasit compromisul perfect:are pe una care-i deja maritata, are si ceva texte la ea, stie sa faca si pilaf de regim si cu care-si trece si iubirea prin pat.
Omu' are uichendurile libere, timp in care poate sa iasa cu prietenii, fara sa-i contabilizeze nimeni berile. (Se stie ca una deja maritata este mult mai retinuta in a te ciocani la creieri
  decat una lipsita de obligatii). 
Nu-i poate pretinde sa sune la ore fixe si-n plus, nu-l poate suna nici ea cand i se scoala.
Cei mai multi se intreaba cum a gasit asa comoara?
Cel mai probabil i s-a aratat in vis, in timp ce boncaluia noaptea in somn. Sau i s-a deschis sezonul la gospodine.
Sau e la varsta cand e mai incitanta situatia tensionata din ipostaza de amant.

Noroc ca tipa-i maritata.
Prietenii n-au decat sa astepte sa se stinga flacara si eventual sa i se intoarca mintea acasa. Dupa aceea, daca va mai conta,toate intrebarile vor avea un raspuns, inclusiv dilema referitoare la capul cu care a gandit relatia.

2 comments:

Anonymous said...

AI DREACU NEMTI, GERMANII ASTIA. NU?

LaRoche said...

Posibil.:)